• Bakaláři
Víte, co nás čeká?

Víte, co nás čeká?

Prázdniny se blíží, pojďme si společně užít poslední týden školního roku.

Program na poslední červnový týden 24. 6. – 28. 6. 2024

Pondělí 24. 6. 2024 – Turistický výlet s Petrem a Petrem

Sraz v 9.00 u školy – sportovní oblečení, turistická obuv

Úterý 25. 6. 2024 – Pátrací hra v Praze: "Stopujeme ženy naší historie" s Evou

Odjezd vlakem z Berouna do Prahy v 8:08, návrat po vlastní ose (neplnoletí potřebují lístečky od rodičů). Příspěvek na program je 100 Kč za osobu.

Na malém kousku Prahy máte příležitost zjistit, kdo byla Františka Plamínková, co měla ráda Eliška Krásnohorská, komu vděčíme za to, že ženy mohou studovat, ale třeba i žít své vlastní životy bez závislosti na mužích. Pokud vypátráte na procházce po těchto významných místech správné odpovědi, na konci cesty vás čeká odměna. Hra rozhodně není jen pro holky, protože kluci taky moc dobře vědí, že rovnost je potřeba a poučit se z historie není na škodu. Některé boje totiž máme ještě před sebou a společně se nerovnostem čelí lépe. Pátrací hra probíhá na Praze 2, v těsné blízkosti Knihovny Jiřiny Šiklové a Karlova náměstí. Jedná se o venkovní hru, jejíž trasa je dlouhá cca 1,6 km. Předpokládaná doba trvání hry je 2 hodiny, ale záleží na rychlosti účastníků.

Středa 26. 6. 2024 - Projektový den: Za krásami Berounska s Věrou

Sraz v 8 hodin na vlakovém nádraží Beroun. V případě pěkného počasí půjdeme odtud pěšky do Srbska a zbytek cesty do Karlštejna pak dojedeme vlakem. Zde se rozdělíme na skupiny podle zájmů (návštěva hradu, ZOO, muzea voskových figurín či papilonie). Společný piknik a návrat do Berouna vlakem v odpoledních hodinách. V případě špatného počasí budou obě cesty vlakem. S sebou dobrou náladu, peníze na vlak a vstupy podle zvážení, pohodlnou obuv.

Čtvrtek 27. 6. 2024 – Anglický projektový den se Zuzkou

Sraz v 8 hodin v budově školy, projektový den proběhne ve škole.

PONDĚLÍ AŽ ČTVRTEK:

1.A – třídní výlet s Vaškem a Laďou

50 studentů napříč třídami odjíždí na cyklisticko–turistický kurz do Červené Lhoty – dohled Jarda, Dalibor, Ivana, Šárka, Radka a Kačka

Pátek – 28. 6. 2024  v  9: 00 předání vysvědčení a konec školního roku!

Krásné prázdniny!!